Як розігрівати їжу в мікрохвильовій печі

Розігрів пирога в мікрохвильовій печі

Використання мікрохвильової печі для розігрівання пирога може бути відмінною або жахливою ідеєю, в залежності від вашого пирога і того, наскільки ви обережні. Мікрохвилі мають дійсно унікальною здатністю як сушити речі, так і робити їх мокрими. Оскільки ідеальний пиріг залежить від правильного рівня вологості, вам потрібно проявляти пильність.

Якщо ви залишите пиріг в мікрохвильовій печі занадто довго, ви можете отримати в’язку шкірясту консистенцію. З іншого боку, якщо ви не будете обережні, він може стати мокрим. Детальніше — на сайті https://23-59.ua/shvydko-i-smachno-yaki-stravy-z-m.

Так в чому ж чарівна формула?

Менше більше. Якщо ви готуєте пироги меншого розміру, починайте з середнього вогню порціями по 20-30 секунд. Якщо у вас вийшов досить великий пиріг, можна почати з 30-45 секунд. Мікрохвилі нагріваються нерівномірно, тому, перш ніж кинути пиріг і залишити пиріг занадто довго, просушити його, дайте йому постояти на хвилину, щоб тепло поширилося рівномірно.

Використання мікрохвильової печі набагато швидше, ніж 15 хвилин в духовці, але для досягнення потрібної температури може знадобитися кілька коротких черг. Постійна увага може випробувати ваше терпіння, навіть якщо це займе всього одну хвилину. Але старанність того варта!

Розморожування пирога

Робота з замороженим пирогом не сильно відрізняється від роботи з пирогом, охолодженим в холодильнику. По суті, у вас є один додатковий крок, і він повинен повністю відтанути перед тим, як нагріти.

Коли ви дістанете його з морозильної камери, залиште його загорнутим і дайте йому відтанути в холодильнику. Якщо він охолоне занадто швидко, через різницю температур буде занадто багато вологи, і у вас залишиться мокрий пиріг.

Коли пиріг повністю розморозився, його можна заморозити до кімнатної температури і подавати на стіл або спочатку розігріти, використовуючи один з раніше згаданих способів. Він повинен бути таким же свіжим, як і в день приготування!

Розігрів пирога з начинкою

Якщо у вашого пирога є начинка, така як креми, фрукти або розплавлений шоколад, процес розігріву буде багато в чому таким же, але з урахуванням того факту, що ваша начинка буде нагріватися з іншою швидкістю, ніж ваш пиріг.

Залиште його в духовці або мікрохвильовій печі занадто довго, і він обпече вам рот, коли ви його з’їсте. Якщо не залишити його на досить довгий час, вийде вогнище холоду. На жаль, час буде трохи відрізнятися в залежності від того, що знаходиться всередині пирога, і скільки місця відведено під начинку.

Найкраще обережно нагріти його, а потім залишити на хвилину або дві, щоб тепло поширилося рівномірно.

При розігріві не використовуємо плівку

Покрите харчовою плівкою блюдо після розігріву стане більш соковитим. Необхідно уважно читати інструкцію, оскільки деякі матеріали можуть плавитися. У цьому випадку ваше блюдо буде безнадійно зіпсовано. Слідкуйте за тим, щоб харчова плівка не стикалася з їжею.

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ

Please enter your comment!
Please enter your name here